Παραδοσιακές Φορεσιές
ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ
stamco@costumes.gr
☎ 2467 061 318
0,00
Προϊόντα (0)
Αγαπημένα (0)
Βρίσκεστε εδώ:: Αρχική » Η εταιρεία μας »

FORESIA.GR : ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΦΟΡΕΣΙΩΝ

Βλέποντας πίσω, έχοντας περάσει έξη δεκαετίες μέχρι τώρα, μας διακρίνει η ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος για τις Ελληνικές παραδοσιακές φορεσιές μας. Όπως τότε, ο υδριτής αυτής της εταιρείας, Σταμάτιος Κοντούζογλου, έτσι και τώρα, παράγουμε Παραδοσιακές φορεσιές υψηλής ποιότητας και αισθητικής, χρησιμοποιόντας τα ίδια υλικά και τεχνοτροπίες, όπως κάποτε.

 

Η Ελληνική μας παράδοση περιλαμβάνει παραδοσιακές φορεσιές μας από όλα τα μέρη της Ελλάδος, που ανάλογα με την περίπτωση άλλαζε το σχέδιο, το χρώμα και τα υλικά. Όλες οι παραδοσιακές φορεσιές μας μας, παράγονται σε όλα τα μεγέθη και χρώματα. Επίσης δύναται η δυνατότητα παραγωγής και κατά παραγγελία του πελάτη.

 

Εξάγουμε τις παραδοσιακές φορεσιές μας μας σε όλο τον κόσμο, ντύνουμε μεγάλα παραδοσιακά χορευτικά φεστιβάλ και κοσμούμε θεατρικές παραστάσεις με τα Ελληνικά μας χρώματα.

 

Είμαστε περίφανοι που όλα αυτά τα χρόνια αντιπροσωπεύουμε την Ελληνική μας παράδοση σε κάθε γωνιά του πλανήτη, με πρεσβευτές τους ανθρώπους που τους διατρέχει το ίδιο πάθος και αγάπη για την Ελληνική μας παράδοση.

 

Σας ευχαριστούμε πολύ που δείξατε ενδιαφέρον για τις παραδοσιακές φορεσιές μας, και θα είμαστε στην διάθεση σας, για οτιδήποτε μας χρειαστείτε.

 

Με εκτίμηση
foresia.gr

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ & ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Απολαύστε Δωρεάν παράδοση των προιόντων σας για κάθε παραγγελία με παράδοση στην Ελλάδα.

Β2Β / Γίνε συνεργάτης μας σήμερα.

Χρησιμοποιήστε την φόρμα εγγραφής πελατών χονδρικής.

Χορευτικοί Σύλλογοι 50% Έκπτωση.

Επωφεληθείτε από τις ειδικές εκπτώσεις μέχρι και 50%, που έχουμε για χορευτικούς συλλόγους & εκκλησίες.

Copyright © www.foresia.gr Με την επιφύλαξη πάντως δικαιώματος. | Κατασκευή Eshop Let'sUX